ton


Tonfisk och potatissallad

27535-59


Receptet innehåller 435 kcal/portion.

Pris:medel

Tid:30min

Ingredienser:

för 4 portioner

1,2 kg potatis, kokt skuren i tärningar
300 gram tonfisk i vatten
150 gram kronärtskockshjärtan i bitar
50 gram grillad inlagd paprika (zeta)
1 msk finhackad färsk koriander
50 gram salladslök i fina bitar
3 dl turkisk yoghurt (lindahls)

Tillagning:

Så här gör du:
Blanda potatis, avrunnen tonfisk, kronärtskockshjärtan, paprika, koriander och salladslök försiktigt i en skål. Rör ner turkisk yoghurt, salt och peppra. Ställ salladen i kylen tills det är dags att äta.

Du hittar fler goda recept på Mat+vin, www.aftonbladet.se/plus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback