ton
Tonfisk och potatissallad
Receptet innehåller 435 kcal/portion.
Pris:medel
Tid:30min
Ingredienser:
för 4 portioner
1,2 kg potatis, kokt skuren i tärningar
300 gram tonfisk i vatten
150 gram kronärtskockshjärtan i bitar
50 gram grillad inlagd paprika (zeta)
1 msk finhackad färsk koriander
50 gram salladslök i fina bitar
3 dl turkisk yoghurt (lindahls)
300 gram tonfisk i vatten
150 gram kronärtskockshjärtan i bitar
50 gram grillad inlagd paprika (zeta)
1 msk finhackad färsk koriander
50 gram salladslök i fina bitar
3 dl turkisk yoghurt (lindahls)
Tillagning:
Så här gör du:
Blanda potatis, avrunnen tonfisk, kronärtskockshjärtan, paprika, koriander och salladslök försiktigt i en skål. Rör ner turkisk yoghurt, salt och peppra. Ställ salladen i kylen tills det är dags att äta.
Blanda potatis, avrunnen tonfisk, kronärtskockshjärtan, paprika, koriander och salladslök försiktigt i en skål. Rör ner turkisk yoghurt, salt och peppra. Ställ salladen i kylen tills det är dags att äta.
Du hittar fler goda recept på Mat+vin, www.aftonbladet.se/plus
Kommentarer
Trackback